Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щотижневий дайджест Донецького апеляційного адміністративного суду /9-13 липня 2018 року/

13 липня 2018, 15:29

Протягом поточного тижня (09 – 13 липня 2018 р.) на розгляд до суду надійшло 96 адміністративних справ, 185 документів, які стосувалися розгляду адміністративних справ та роботи суду в цілому. На адреси сторін у справах було направлено 494 вихідних листа. Після апеляційного перегляду до судів першої інстанції повернуто 87 адміністративних справ.

Протягом тижня суддями Донецького апеляційного адміністративного суду розглянуто 52 справи, значна кількість справ стосувалась податкових та соціальних спорів.

Суддями, розглянуті соціальні справи, які стосуються відновлення прав внутрішньо переміщених осіб та встановлення судового контролю за виконанням судового рішення, зокрема у справі № 812/506/18 громадянин К. звернувся із позовом до суду, у якому просив визнати незаконним рішення Управління соціального захисту населення щодо скасування довідки внутрішньо переміщеної особи та встановити судовий контроль за поданням у строк управлінням звіту про виконання судового рішення. Суд апеляційної інстанції вирішив визнати незаконним та скасувати рішення Управління соціального захисту населення щодо скасування довідки ВПО та зобов`язати Управління соціального захисту населення після отримання постанови суду надати звіт про виконання судового рішення.

 

 

За повідомленням прес-служби суду