Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Диканському районному суді Полтавської області проведено збори суддів та трудового колективу по підсумках роботи суду щодо здійснення правосуддя у першому півріччі 2018 року  

13 липня 2018, 15:16

13 липня 2018 року в Диканському районному суді Полтавської області були проведені збори суддів та трудового колективу по підсумках роботи суду щодо здійснення правосуддя у першому півріччі 2018 року.

 

     Під час зборів головою суду Новаком Д.І. було ознайомлено всіх присутніх з аналітичною інформацією про роботу суддів щодо розгляду судових справ, якості розгляду судових справ, дотримання ними процесуальних строків, передбачених чинним законодавством України, стан виконання завдань згідно плану роботи суду та судових рішень протягом першого півріччя 2018 року.

     Керівник апарату суду Обрізан Д.В. доповів присутнім аналітичну інформацію про підсумки роботи апарату Диканського районного суду протягом першого півріччя 2018 року та завдання на друге півріччя 2018 року, розповів про заходи, які здійснені для налагодження належної роботи суду та здійснення правосуддя.

     Заслухавши доповіді голови суду та керівника апарату суду, на зборах суддів та трудового колективу було вирішено визнати роботу районного суду по здійсненню правосуддя та забезпечення цієї діяльності апаратом суду протягом першого півріччя 2018 року задовільною.

 

За повідомленням прес-служби суду