Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закрито провадження у справі за фактом порушення законодавства про публічні закупівлі  

11 липня 2018, 12:49

У зв’язку з відсутністю в діях особи події та складу адміністративного правопорушення закрито провадження у справі відносно заступника директора з навчально-виробничої роботи державного навчального закладу «Білопільське вище професійне училище» про притягнення його до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 164-14 КУпАП.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/1014/18.

Для інформації: відповідно до протоколу заступник директора з навчально-виробничої роботи державного навчального закладу «Білопільське вище професійне училище», будучи головою тендерного комітету, на підставі 15 договорів на поставку палива без застосування визначених процедур закупівель здійснив закупівлю вугілля кам’яного, вугілля бурого та вугілля реторного для потреб училища на загальну суму 589008 грн.

Під час розгляду справи було з’ясовано, що особа, відносно якої складено протокол, договори на поставку вугілля не укладав. Докази того, що останній мав повноваження на укладення подібних договорів, суду надані не були.

Крім того, у протоколі зазначено, що суб’єктом правопорушення є особа, 1996 року народження. У той же час, у паспорті заступника директора з навчально-виробничої роботи зазначено, що він народився в 1966 році.

 

За повідомленням прес-служби суду