Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зареєстровано Івано-Франківський апеляційний суд як юридичну особу  

11 липня 2018, 10:07

10 липня 2018 року в Апеляційному суді Івано-Франківської області відбулась прес-конференція.

Керівник апарату Апеляційного суду Івано-Франківської області Оксана Розвадовська, яка Державною судовою адміністрацією України призначена тимчасово виконуючою обов’язків керівників аппарату нового суду  повідомила присутніх про хід здійснення дій щодо реєстрації новоутвореного суду як юридичної особи та забезпечення для належного початку його роботи та представництва як органу державної влади у зносинах з іншими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, фізичними та юридичними особами.

На виконання УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №452/2017 «Про ліквідацію апеляційних судів та утворення апеляційних судів в апеляційних округах» 26 червня 2018 року в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань зареєстровано ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД.

Апеляційний суд Івано-Франківської області буде продовжувати здійснення правосуддя до початку роботи нового суду.

Почне свою роботу новоутворений Івано-Франківський апеляційний суд з дня, визначеного  у повідомленні голови цього суду про початок роботи, розміщеного в газеті «Голос України» відповідно до ч. 6 ст. 147 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів».

 

За повідомленням прес-служби суду