Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному в умисному вбивстві продовжено строк тримання під вартою  

06 липня 2018, 09:40

До Овідіопольського райсуду Одеської області з апеляційного суду Одеської області зі стадії підготовчого судового засідання, згідно ухвали апеляційної інстанції від 04.07.2018 р. були передані обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування за обвинуваченням Б. за п.6 ч.2 ст. 115, ч.4 ст. 187 КК України, затверджених прокурором Білгород-Дністровської місцевої прокуратури Одеської області.

Обвинуваченому Б. на досудовому слідстві обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строк якого спливає 06.07.2018 року .

В ході проведення підготовчого судового засідання прокурором заявлене клопотання про застосування Б. запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою. Потерпілий підтримав зазначене клопотання, обвинувачений та його захисник проти його задоволення не заперечували.

З врахуваннях даних про особу обвинуваченого, в силу характеру кримінального правопорушення, у вчиненні якого обвинувачується Б., для забезпечення належного виконання обвинуваченим покладених на нього процесуальних обов’язків, єдиним запобіжним заходом, який надасть можливість запобігти вищевказаним ризикам, суд вважає запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

           В результаті проведенного підготовчого засідання суддя ухвалив продовжити строк тримання під вартою обвинуваченому Б. - в Одеському слідчому ізоляторі № 21 УДПС України в Одеській області на 60 днів, до 03 вересня 2018 року.

Кримінальне провадження призначити до розгляду на 16.07.2018 року о 15.30 год. в приміщенні Овідіопольського районного суду Одеської області.

 

Головуючий судя – Козирський Є.С.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 495/5875/18.

 

За повідомленням прес-служби суду 

 

 

Прес-служба Овідіопольського районного суду Одеської області