Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особі, яка обвинувачується в розбещенні неповнолітніх продовжили строки тримання під вартою  

06 липня 2018, 09:37

Стосовно обвинуваченого С. судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою, строк дії якого спливає 11.07.2018 року.

Закінчити судовий розгляд до 11.07.2018 року не є можливим.

В підготовчому судовому засіданні прокурор вважає необхідним продовжити строк тримання обвинуваченого під вартою. Представник потерпілої підтримала позицію прокурора. Захисник обвинуваченого відніс вирішення цього питання на розсуд суду. Обвинувачений проти продовження строку тримання під вартою заперечує.

При обранні запобіжного заходу судом було враховано тяжкість злочину, у вчиненні якого підозрювався а зараз обвинувачується С., вагомість наявних доказів вчинення ним злочину, тяжкість покарання, що загрожує у разі визнання його винуватим у злочині, його вік, стан здоров'я, міцність соціальних зв’язків, факт того, що існує реальний ризик вчинення іншого злочину і можливості підозрюваного переховатися від органів досудового розслідування та суду.

За результатами підтоговчого засідання ухвалено: запобіжний захід – тримання під вартою, обраний відносно С. продовжити до 05.09.2018 року.

Кримінальне провадження призначити до розгляду у закритому судовому засіданні в приміщенні Овідіопольського районного суду Одеської області на 15 годину 30 хвилин 19.07.2018 року.

 

Головуючий судя – Бочаров А.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/1862/18.

 

За повідомленням прес-служби суду