Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

КЦС ВС стає ближчим до людей: у суді відкрилося поштове відділення

05 липня 2018, 18:03

Сьогодні у Касаційному цивільному суді у складі Верховного Суду начальник управління забезпечення автоматизованого документообігу суду КЦС ВС Олена Грицик та перший заступник генерального директора з операційної діяльності УДППЗ «Укрпошта» Олександр Перцовський урочисто відкрили поштове відділення. Відтепер кореспонденцію для суду слід надсилати на таку поштову адресу: просп. Повітрофлотський, 28, м. Київ, 03063.

У заході взяли участь працівники апарату КЦС ВС та представники «Укрпошти».

Після урочистостей Олена Грицик розповіла, що відкриття відділення, яке безпосередньо надаватиме поштові послуги Касаційному цивільному суду, має великі переваги. Доставка як вхідної, так і вихідної кореспонденції здійснюватиметься швидше, що дасть змогу економити на доставці пошти один-два дні.

Вона також повідомила, що відділення на території суду створює додаткові зручності для відвідувачів. Вони  зможуть скористатися всіма поштовими послугами в його приміщенні.  

Відвідувачам суду, зокрема, будуть доступні такі фінансові послуги: сплата платежів, здійснення переказів, можливість оплати судового збору, зауважив Олександр Перцовський.

«Тепер відвідувачам суду не потрібно витрачати час та шукати, де оплатити послуги. Завдяки співпраці Касаційного цивільного суду з «Укрпоштою» є можливість здійснити платежі безпосередньо в будівлі суду», – зазначив Олександр Перцовський.

Крім того, якщо відвідувач суду має багато документів, він зможе їх відправити до офісу адвоката кур’єрською доставкою. «В межах Києва посилка гарантовано буде доставлена за адресою вже наступного дня», – запевнив представник «Укрпошти».

Олександр Перцовський звернув увагу і на те, що всіма послугами відділення можуть користуватися працівники суду, а це позитивно позначиться на роботі зі споживачами судових послуг.

 

За повідомленням прес-служби суду