Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Основна мета комунікаційної роботи суду сьогодні - зрозуміло і доступно показати діяльність судової системи  

05 липня 2018, 16:39

Ні для  кого не секрет, що сьогодні існує реальна потреба бути присутнім в інформаційному просторі. А  щоб бути зрозумілим потрібно  комунікувати.

Основна мета комунікаційної роботи суду сьогодні -  зробити діяльність судової системи зрозумілою і доступною для громадян.

Сьогодні, 05.07.2018,  у м. Чернігові зібралися представники  засобів  масової  інформації та судів, за  ініціативи  ВГО «Комітет виборців України»,  на прес-сніданок для того, щоб окреслити коло питань для подальшого висвітлення стосовно судового реформування, яке  цікавить суспільство.

Учасники  заходу  визначили основні теми сьогодення, що турбують громадян: об’єднання (оптимізація) судів, електронний суд та проходження суддями кваліфікаційного оцінювання.

Серед пропозицій журналістів було й питання щодо необхідності проведення майстер-класів для представників ЗМІ з правильного використання юридичних термінів аби новини були правильними  та грамотними.

ВГО «Комітет виборців України» планує провести у Чернігові низку таких заходів - прес-сніданків, з  метою  підвищення  обізнаності громадськості  щодо стану судової реформи на  місцевому та національному рівнях.

 

За повідомленням прес-служби господарського суду Чернігівської області