Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У рамках Днів адміністративної юстиції Чернігівський окружний адміністративний суд гостинно зустрів студентів-правників

05 липня 2018, 15:30

Комунікація як процес обміну інформацією може відбуватися як опосередковано, так і напряму. Прямі зв’язки із суспільством установлюються за допомогою заходів (інструментів) ознайомчого, інформативного характеру, завдяки яким суспільство отримує відомості про діяльність судів та роботу суддів через прямі зв’язки між судами і широким загалом.

Одним із таких інструментів є проведення Днів відкритих дверей. Так, з метою формування позитивного іміджу судової системи у суспільстві, формування у підростаючого покоління поваги до права та набуття необхідного рівня правових знань 4 липня Чернігівським окружним адміністративним судом проведено День відкритих дверей. До суду завітали студенти-правники першого, другого та четвертого курсів Чернігівського національного технологічного університету.

Відкрив захід суддя-спікер Дмитро Лобан, який розповів про історію створення Чернігівського окружного адміністративного суду, його діяльність, атрибути судді під час здійснення правосуддя, основні принципи судочинства, які спрямовані на захист прав громадян та інтересів держави. Екскурсанти мали змогу відвідати судове засідання, ознайомитись з інформаційними стендами у приміщенні суду, завітати до залів судових засідань, а також взяти участь у дискусіях та отримати вичерпні відповіді на всі питання.

За повідомленням прес-служби суду