Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перший прес – сніданок на тему судової реформи відбувся в Полтаві  

05 липня 2018, 09:25

ерший прес - сніданок в рамках проекту «Підвищення обізнаності громадськості щодо стану та ходу судової реформи на місцевому та національному рівнях» пройшов сьогодні в Полтаві. У неформальній обстановці з місцевими журналістами спілкувалась прес – секретар Апеляційного суду  Полтавської області Олена Швидка. Говорили про зміни, які відбуваються в судовій владі, чим живе сьогодні суд та чого очікувати в найближчому майбутньому.

Зокрема, прес – секретар повідомила журналістам скільки загальних судів першої інстанції залишиться у області, анонсувала роботу електронного суду та можливість проведення засідань в режимі відеоконференцзв’язку, а також можливість трансляції судових засідань  он – лайн на каналі YouTube. 

Також прес – секретар повідомила, що із створенням Прес – центру судової влади України новини усіх судів тепер можна прочитати в єдиній стрічці новин на веб – порталі «Судова влада України» та анонсувала створення каналу «Прес – центру судової влади України»  в соціальній мережі Telegram.

 

Проект реалізовується ВГО «Комітет виборців України» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя», модератором заходу виступив Євген  Янкевич.

 

Як все відбувалось можна ознайомитись за посиланнями:

У Полтаві пройшов прес-сніданок ВГО «Комітет виборців України» - https://tribuna.pl.ua/news/u-poltavi-projshov-pres-snidanok-vgo-komitet-vibortsiv-ukrayini/

Як впроваджують судову реформу на Полтавщині - https://np.pl.ua/2018/07/yak-vprovadzhuyut-sudovu-reformu-na-poltavschyni/

Сюжет «Нове правосуддя» телеканалу "Місто" Полтава

  

За повідомленням прес-служби суду