Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На 10 років суд позбавив права керування транспортними засобами нетверезого водія

05 липня 2018, 09:46

            4 липня 2018 року суддя Біляївського  районного суду Одеської області позбавив права керування транспортними засобами строком на 10 (десять) років громадянина Г., 1979 року народження, мешканця с.Нерубайське, Біляївького району Одеської області.

   Громадянина Г. визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 ч. 3 КУпАП за наступне: 10.04.2018 року о 15:15 годи в с. Велика Балка громадянин Г. керував автомобілем Деу Ланос з явними ознаками алкогольного сп’яніння (різкий запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння очей, нестійка хода) від продуття алкотестора  «Драгер» та проходження медичного огляду на стан сп’яніння відмовився в присутності двох свідків.

             Довідково:  Згідно диспозиції ч. 3 ст. 130 КУпАП – Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують її увагу та швидкість реакції, за відмову від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

              За результатами розгляду справи, суд притягнув правопорушника до адміністративної відповідальності  та зобов’язав громадянина Г. сплатити штраф розміром 40800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 (десять) років.

 За повідомленням прес-служби суду