Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Команда Одеського апеляційного адміністративного округу посіла почесне друге місце у Турнірі з міні-футболу "Кубок адміністративних судів-2018"  

03 липня 2018, 13:21

Завершились змагання з міні-футболу "Кубок адміністративних судів-2018", які цьогоріч проходили в Одесі та відкривали низку святкових заходів, приурочених Дням адміністративної юстиції, що триватимуть і на наступному тижні.

Господарі поля, команда Одеського апеляційного адміністративного округу посіла почесне друге місце у цих спортивних змаганнях. Переможцями ж турніру з міні-футболу знаково стала команда новостворенного Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду. Третє місце зайняла команда Львівського апеляційного адміністративного суду. Четвере - Івано-Франківський окружний адміністративний суд. Вінницький апеляційний адміністративний округ та Донецький окружний адміністративний суд відповідно посіли п`яте та шосте місця.

Треба сказати, боротьба на майданчику була більш ніж напружена, спортивний запал команд адміністративних судів почасти просто зашкалював, але воно було того варте. Гра виявилася захоплюючою та цікавою, а учасники змагань продемонстрували гарні результати й майстерність не тільки в судівській професїї.

Тож вітаємо усіх учасників та гостей Турніру з міні-футболу "Кубок адміністративних судів-2018", бажаємо подальших успіхів у всіх починаннях та яскравих перемог у майбутніх спортивних зустрічах.

   

За повідомленням прес-служби суду