Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Чернігівської області оприлюднив результати анонімного опитування відвідувачів суду  

25 червня 2018, 16:05

Господарським судом Чернігівської області у травні 2018 року проведено  анонімне опитування відвідувачів суду.

Зазначене опитування проведено за системою оцінювання роботи суду в Україні «Система оцінювання роботи суду: стандарти, критерії, показники і  методи» (СОРС), методом анонімного анкетування відвідувачів суду, на виконання п.2 рішення Ради суддів України №28 від 02 квітня 2015 року та п.3 рішення Ради суддів України №35 від 12 травня 2016 року.

Відвідувачі суду мали змогу заповнити анкети в приміщенні суду, а також долучитися до анкетування на веб-порталі суду та офіційній сторінці суду у мережі Facebook.

Вказаний захід покликаний покращити доступ відвідувачів до суду та підвищити авторитет судової влади через виявлення та ефективне усунення недоліків в діяльності суду.

Участь у анкетуванні прийняли 35 громадян-відвідувачів суду.

Результати опитування наведено у діаграмі.

 

Результати анкетування свідчать про належний рівень організації роботи суду, доступність та відкритість для відвідувачів, а також про професіоналізм працівників суду.

Господарський суд Чернігівської  області і надалі буде докладати зусиль для забезпечення  високої  якості та ефективності правосуддя, а Ваші пропозиції та побажання, зазначені в анкетах, обов’язково будуть прийняті до уваги та враховані для покращення організації роботи суду в подальшому.

Дякуємо усім, хто приєднався до анкетування!

 

За повідомленням прес-служби суду