Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В апеляційному суді Одеської області відбувся семінар із підвищення кваліфікації адвокатів

23 червня 2018, 12:37

23 червня 2018 року в приміщенні апеляційного суду Одеської області відбувся семінар із підвищення кваліфікації адвокатів Одеської області, організований Радою адвокатів Одеської області спільно із Комітетом по кримінальному праву та процесу.

За спеціальним запрошенням організаторів заходу у семінарі взяв участь заступник голови апеляційного суду Одеської області, суддя судової палати з розгляду кримінальних справ Олександр Джулай, який на початку свого виступу наголосив на корисності спільних обговорень проблемних питань кримінального законодавства, що виникають у правозастосовний практиці як для суддів, так і для адвокатів.

 В ході свого виступу суддя обговорив з адвокатами проблемні питання судового розгляду кримінального провадження в суді першої та апеляційної інстанції та навів приклади з судової практики.

Крім того, під час виступу Олександр Джулай  відповів на численні запитання учасників заходу, що виникли при спільних обговореннях проблемних питань, пов’язаних із застосуванням кримінального процесуального законодавства.

 

За повідомленням прес-служби суду