Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом винесено вирок у справі про викрадення дитини

21 червня 2018, 17:15

20 червня 2018 року Оболонським районним судом м. Києва у справі по обвинуваченню Шаль Даяни Борисівни винесено вирок.

У судовому засіданні представник обвинувачення просив призначити реальне покарання.  Захисник обвинуваченої та сама обвинувачена наполягали на застосуванні покарання з іспитовим терміном.

Суд, зважаючи на характер вчиненого злочину, характеристику винної особи, врахувавши, що злочин скоєно відносно малолітньої особи, а також ту обставину, що призначене покарання спрямовано не лише на виправлення винної особи, але і покликане запобігти вчиненню іншими особами в майбутньому подібних ганебних вчинків, визнав винною Даяну Шаль за ч. 2 ст. 146 КК України (викрадення людини) та призначив покарання у виді 2-х років обмеження волі з реальним відбуттям цього покарання у кримінально-виконавчій установі в умовах постійного нагляду з обов’язковим залученням до праці.

Нагадаємо, що Даяна Шаль у жовтні 2017 року на території дитсадка в Оболонському районі м. Києва викрала з дитячого візочка двомісячне немовля. Силами працівників правоохоронних органів уже наступного дня зловмисницю було затримано, дитину повернуто батькам.

Відеосюжет СТБ Вікна

 Відносюжет 1+1 ТСН

 

За повідомленням прес-служби суду