Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На навчальну практику студенти завітали до апеляційного суду Полтавської області  

21 червня 2018, 13:37

На календарі 21 червня, для когось це час відпусток та канікул, а для чарівних дівчат, які сьогодні завітали до суду - це час навчальної практики. Ознайомчу екскурсію для студенток першого курсу спеціальності «Право»  Полтавської державної аграрної академії та їх викладача Юлії Козаченко провели: прес – секретар суду Олена Швидка та начальник відділу діловодства та звернення громадян Наталія Сидоренко.

Спочатку майбутні правники відвідали музей Апеляційного суду Полтавської області де дізналися про історію нашого суду, ознайомилися з цікавими експонатами та світлинами музею.

 Під час екскурсії студенти побачили як виглядають робочі кабінети працівників суду, зали судових засідань, дізналися хто ж працює в суді, крім власне суддів та які мантії носять судді України та їхні зарубіжні колеги.

Секретар суду Юлія Гогоць ознайомила гостей з роботою комп’ютерної програми «Д-3» та наочно продемонструвала як реєструється вхідна кореспонденція суду.

Найбільш очікуваним для майбутніх юристів звичайно було відвідання судового засідання. Студентки були присутні під час розгляду кримінальних проваджень.

На згадку про суд діти отримали інформаційні буклети про суд та календарі.

 

За повідомленням прес-служби суду