Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відвідувачі суду стали свідками затримання "порушників порядку"

21 червня 2018, 13:44

21 червня з 12 до 13 години відвідувачі суду та випадкові перехожі могли спостерігати, як озброєні силовики проводили «затримання» умовних порушників порядку.

Так в Апеляційному суді Чернігівської області  проходили навчально-методичні збори з командирами стрілецьких рот Північного оперативного об’єднання Національної гвардії України. Відпрацьовувались дії  особового складу судової варти, військового наряду з охорони судових установ, чергового підрозділу та працівників  Національної поліції під час загострення оперативної обстановки в залі судового засідання  чи інших місцях приміщення суду.

За повідомленням Першого заступника командира ІІІ стрілецького батальйону військової частини 3066, начальника штабу Нацгвардії України Віктора Ясинського подібні навчання вже проводились у багатьох містах України, але в Чернігові – вперше.  Вони спрямовані на підвищення професійних навичок, координації роботи різних силових підрозділів між собою, а також з керівництвом судової установи. Адже чітке розуміння кожним своїх дій у випадку позаштатної ситуації є головною запорукою безпеки.

Олеся Гайдай.

     

 

     

 

     

За повідомленням прес-служби суду