Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВГО "Комітет виборців України" запроваджує прес-сніданки із суддями Миколаївщини

21 червня 2018, 10:49

У рамках проекту «Підвищення обізнаності громадськості щодо стану та ходу судової реформи на місцевому та національному рівнях», що виконує ВГО «Комітет виборців України», в межах Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» узгоджено проведення прес-сніданків із суддями м. Миколаєва у червні-липні 2018 року.

Проект «Підвищення обізнаності громадськості щодо стану та ходу судової реформи на місцевому та національному рівнях» спрямований на  меті підвищення обізнаності громадян щодо стану та ходу судової реформи в Україні для повернення довіри до судової влади і закріплення усвідомлення невідворотності та необхідності судової реформи. В рамках проекту проводиться інформаційна кампанія, яка передбачає регіональні громадські обговорення і прес-сніданки. 

22 червня 2018 року відбудеться прес-сніданок за участі судді Господарського суду Миколаївської області Ткаченка Олександра Васильовича. Прес-сніданок організовує Миколаївська обласна громадська організація «Комітет виборців України» (контактна адреса для узгодження участі в заходах: nik.cvu@gmail.com).

 

За повідомленням прес-служби суду