Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Тернопільського ОАС пройшла стажування у Львівському апеляційному адміністративному суді  

18 червня 2018, 14:15

   У період з 11 по 15 червня 2018 року суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Ольга Чепенюк пройшла стажування у Львівському апеляційному адміністративному суді.

   Протягом стажування суддя Тернопільського ОАС вивчила досвід розгляду справ суддями Львівського апеляційного адміністративного суду та в цілому ознайомилася з організацією роботи в апеляційному суді.

  Під час обговорення судової практики та проблемних питань судового розгляду адміністративними судами справ суддя місцевого адміністративного суду опрацювала правові позиції Європейського суду з прав людини, Верховного Суду, зокрема, у податкових та митних справах.

  Також суддя Тернопільського окружного адміністративного суду приділила окрему увагу організації розгляду судових справ та аналізу причин скасування рішень судів першої інстанції.

  Стажування у Львівському апеляційному адміністративному суді є постійним, відбувається згідно з планом-графіком стажувань і проводиться відповідно до Порядку стажування суддів місцевих адміністративних судів Львівського апеляційного адміністративного округу, затвердженого рішенням зборів ЛААС від 27.12.2016 №4/2 та з метою надання методичної допомоги у застосуванні законодавства та підвищення кваліфікації суддів місцевих адміністративних судів округу.

 

За повідомленням прес-служби суду