Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький міський суд Вінницької області проводить анонімне опитування громадян-відвідувачів суду

13 червня 2018, 16:53

На виконання вимог плану роботи Вінницького міського суду Вінницької області на 2018 рік, з метою підвищення ефективності роботи апарату суду, в період з 18 червня до 2 липня 2018 року буде проведено опитування громадян – відвідувачів суду у формі анонімного анкетування.

В анкетній формі передбачено 10 питань, які стосуються оцінки якості роботи Вінницького міського суду Вінницької області. Респонденти матимуть можливість оцінити роботу працівників апарату, повноту, якість та доступність інформації, ефективність організації роботи суду, зручність перебування у приміщенні суду.

Отримані результати анкетного опитування будуть використанні для всебічного аналізу думки громадян, визначення шляхів подолання існуючих проблем та прийняття відповідних рішень, направлених на їх вирішення та вдосконалення роботи Вінницького міського суду Вінницької області.

Бланки анкети Ви можете отримати:

  • У відділі прийому та реєстрації вхідної кореспонденції –кабінет №115;
  • У довідковому бюро – кабінет №113;

Також, анкету можна завантажити за посиланням: 

 http://vnm.vn.court.gov.ua/sud0232/gromadyanam/anketa/.

Заповненні анкети можна буде залишити у холі суду, помістивши їх у «Скриньку довіри», а також у довідковому бюро або ж направити на електронну адресу суду: inbox@vnm.vn.court.gov.ua.

Дана анкета є конфеденційною, а отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь!

За повідомленням прес-служби суду