Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Теплодарському міському суді Одеської області проведено навчання для працівників апарату

13 червня 2018, 16:36

13 червня 2018 року в Теплодарському міському суді Одеської області проведено навчання для працівників апарату.

На навчанні обговорювались питання етичної поведінки працівників суду та додержання законодавства про працю у частині надання відпусток.

Розпочала захід керівник апарату суду Деордієнко В., яка розповіла про Правила поведінки працівника суду, які затверджені рішенням Ради суддів України від 06 лютого 2009 року № 33,  Кодекс етики та службової поведінки працівників Теплодарського міського суду Одеської області, відповідно до яких  основними стандартами поведінки працівника суду є законність, професіоналізм, культура спілкування, зовнішній вигляд тощо.  

 З доповіддю на тему: "Додержання законодавства про працю у частині надання відпусток" виступила заступник керівника апарату суду (відповідальна з питань персоналу суду) Бреус В., яка повідомила, що право на відпочинок усім працівникам гарантують ст. 45 Конституції, КЗпП, Закон про відпустки та інші нормативно-правові акти.

Зосереджено увагу працівників апарату суду на видах та тривалості відпусток, порядку надання відпусток, обчислення стажу роботи, що дає прав

о на щорічні та додаткові  відпустки, порядку  перенесення щорічної відпустки, поділу щорічної відпустки на частини, порядку відкликання з відпустки тощо.

Проведення навчань в колективі надає можливість працівникам отримати нові знання і досвід та сприяє підвищенню  кваліфікації та продуктивності роботи.

За повідомленням прес-служби суду