Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Коростишівського районного суду завітали наймолодші гості – учні-випускники 1-го класу загальноосвітньої школи №1  

05 червня 2018, 10:39

 Напередодні Дня захисту дітей, 31 травня до Коростишівського районного суду завітали гості – найменші школярі – учні-випускники 1-го класу загальноосвітньої школи №1 м. Коростишева та вчителі школи.

  

 

Працівники суду радо привітали юних відвідувачів та розповіли про основні права дітей, запропонувавши для огляду презентацію.

  

 

 Суддя-спікер райсуду Вікторія Янчук розповіла про основне завдання суду - здійснення правосуддя на засадах верховенства права, забезпечуючи кожному право на справедливий суд та повагу до інших прав і свобод, гарантованих Конституцією і законами України.

 

 Головний спеціаліст суду Юрій Мартинюк продемонстрував можливості проведення відеоконференцїй судових розглядів у режимі он-лайн часу - надавши можливість юним учасникам зустрічі споглядати на моніторах телеекранів, що встановлені в залі суду, своє відображення.

  

 Метою заходу є сприяння правовій просвіті школярів, виховання у них правової культури, формування правильного сприйняття функції правосуддя, покращення розуміння та довіри до системи правосуддя.

 

За повідомленням прес-служби суду