Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого взято під варту 

05 червня 2018, 09:39

31 травня п.р. Тарутинський районний суд Одеської області обрав запобіжний захід мешканцю села Весела Долина, який підозрюється у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст.121 КК України).

 

 Так, за версією слідства, 27.05.2018 року приблизно о 16:30 годин, мешканець с. Весела Долина  Тарутинського району Одеської області громадянин М., 1991 року народження, знаходячись у домоволодінні, розташованому в с. Весела Долина Тарутинського району Одеської області, в ході розпивання спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин до громадянина Т., 1975 року народження, діючи з прямим умислом, направленим на завдання тілесних ушкоджень, завдав останньому декілька ударів руками зжатими в кулак та ногами в область голови та грудної клітини, внаслідок чого гр.Т. спричинено тілесні ушкодження. Від отриманих тілесних ушкоджень громадянин Т. помер 28.05.2018 року у Тарутинській центральній районній лікарні Одеської області.

 

Розглянувши клопотання органу досудового розслідування, Тарутинський районний суд Одеської області  обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 27 липня 2018 року включно, без альтернативи внесення застави.

 

 За повідомленням прес-служби суду