Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи стосовно особи, яка обвинувачується у вчиненні роспусних дій щодо малолітньої особи призначено на 18 червня 2018 року 

31 травня 2018, 12:46

29 травня 2018 року до Сумського районного суду Сумської області надійшов обвинувальний акт стосовно гр. А.,  який вчинив розпусні дії щодо малолітньої особи, хуліганство та незаконно придбав та зберігав наркотичні засоби без мети збуту та гр. Б., яка обвинувачується у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи.

Восени 2011 року  гр..А., знаходячись за місцем свого мешкання, діючи умисно, усвідомлюючи значення і суспільно небезпечний характер власних дій, з метою задоволення своєї статевої пристрасті, використовуючи безпорадний стан потерпілої, яка через свій малолітній вік ( три роки) не могла усвідомлювати значимість його дій, вчиняв відносно неї розпусні сексуальні дії різного характеру. Розпусні дії щодо малолітньої особи, в період осені 2011 р. вчинялись і за учасі її матері гр.. Б. 

Крім того в березні 2018 року вказаний громадян А., знаходячись на пр.. Шевченко м.Суми діючи безпідставно з особливою зухвалістю, усвідомлюючи, що своїми діями порушує громадський порядок, умисно наніс один удар кулаком правої руки в область грудної клітки гр.. Н. Продовжуючи свої злочинні дії стискав шию потерпілого та голосно виражався нецензурною лайко. Своїми умисними діями гр.. А. скоїв кримінальне правопошуння – хуліганство.

 Окрім цього в кінці березня 2018 року під час обшуку у гр.. А. було знайдено та вилучено газетний згорток, наповнений речовиною рослинного походження, у сухому подрібленому стані, яка згідно висновку експерта є особливо небезпечним наркотичних засобом, обіг якого заборонено, -канабісом, масою 9,13 г., який він зберігав без мети збуту.

Своїми умисними діями,  які виразились у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи, хуліганство та незаконне придбання та зберігання наркотичного засобу без мети збута гр. А., обвинувачується у вчиненні кримінальних правпорушень, передбачених ч. 2 ст. 156, ч.1 ст. 296, ч.1 ст. 309 КК України., та гр.. Б. обвинувачується за ч.2 ст.156 КК України, тобто вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи.

 

По справі призначено підготовче судове засідання на  16 год. 00 хв.  18 червня   2018 року

Справі присвоєно єдиний унікальний номер 587/1382/18

Головуючий суддя – Степаненко О.А.

 За повідомленням прес-служби суду