Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Переписка в Facebook привела до суду

31 травня 2018, 10:39

Ініціативні, активні, амбітні та юридично підковані – школярі Гімназії №1 ім. А.П. Бистріної, які сьогодні відвідали Одеський апеляційний господарський суд!

Цього разу їх знайомство з судом розпочалося не зі звичного його відвідання, а з простого листування на Facebook! Діти самі зацікавилися судом, проявили ініціативу та запитали, чи могли б ми провести для них екскурсію, на що суд з радістю відгукнувся.

 

Десятий клас – це саме той час, коли школярі мають обирати свою майбутню професію та відповідально готуватися до вступних випробувань. Впевнені, що вже зовсім скоро вони прийдуть в суд вже не в якості відвідувачів, а в якості адвокатів, прокурорів, суддів тощо.

 

Сьогодні нам вдалося просто та доступно розповісти нашим юним гостям про українське судочинство, наглядно показати, що являє собою суд «зсередини». Діти відвідали зали судових засідань, побували у канцелярії суду, відвідали великий конференц-зал, Центр судової комунікації Одеської області.

 Наприкінці подорожі судом, школярів чекала непроста, але цікава та захоплююча правова бліц-гра! Поділившись на дві команди, вони виборювали перше місце, але, звичайно – перемогла дружба! 
Всі діти отримали пам’ятні призи, а капітани команд – подарункові книги з історії Одеського апеляційного господарського суду.

Дякуємо майбутньому поколінню за їх активну громадську позицію, ініціативність та бажаємо їм успіхів у виборі майбутньої професії!

 

За повідомленням прес-служби суду