Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом обрано запобіжний захід начальнику Шепетівського районного сектору ДСНС України у Хмельницькій області 

30 травня 2018, 15:09

Хмельницьким міськрайонним судом  обрано запобіжний захід начальнику  Шепетівського районного сектору  ДСНС України у Хмельницькій області

 

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту начальнику  Шепетівського районного сектору  ДСНС України у Хмельницькій області, що підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3  ст. 368 КК України -   одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Так,  чоловік, 1980 року народження, підозрюється в тому, що  вимагав неправомірну вигоду в сумі 2000 дол. США за внесення пропозиції начальнику ДСНС України у Хмельницькій області про призначення на посаду в Секторі певної особи. Кошти службовець отримав у службовому кабінеті.

Судом  при обранні запобіжного  заходу було враховано те, що молодий чоловік раніш не був судимий, має постійне місце проживання, на утриманні має матір та двох неповнолітніх дітей.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна та позбавленням права займатися певною діяльністю.

           Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

За повідомленням прес-служби суду