Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведений аудит доступності Новокаховського міського суду Херсонської області для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення 

30 травня 2018, 13:34

30 травня на виконання завдання ДСА України спільною комісією в складі керівника апарату суду Н. І. Котій, заступника керівника апарату суду М. І. Голобородько, представників новокаховського ГО «Товариство захисту прав та інтересів людини»: депутата Новокаховської міської ради О. О. Михайлової та В. М. Микитюка, а також заступника начальника Управління з питань соціального захисту населення Новокаховської міської ради Т. С. Кубатко був проведений аудит доступності (архітектурної, інформаційної тощо) Новокаховського міського суду Херсонської області для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Комісією вивчено обмеження доступності за показниками Анкети проведення аудиту доступності будинків і споруд громадського призначення, під час дослідження враховувались вимоги ДБН В.2.2-17:2006 «Будинки і споруди. Доступність будинків і споруд для маломобільних груп населення».

За повідомленням прес-служби суду