Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жінка, яка завдала смертельного удару своєму співмешканцю проведе за ґратами 10 років

30 травня 2018, 11:04

            Ізюмський міськрайонний суд Харківської області визнав винною громадянку Г. 1962 р.н., мешканку міста Ізюм за ч.1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство» і призначив їй покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

            Як встановив суд, 29 січня 2017 року, знаходячись в квартирі по вул. Софійській, під час розпивання алкогольних напоїв обвинувачена посварилася зі своїм співмешканцем. Жінка нанесла потерпілому один удар ножем в область серця. Після отримання поранення з пошкодженням життєво важливих органів потерпілий не міг кликати на допомогу, кричати, ходити. Смерть потерпілого настала через декілька хвилин.

            Обвинувачена громадянка Г. свою вину у вчиненні злочину визнала не повністю, в судовому засіданні дозволяла собі різкі висловлювання в адресу присутніх. Знаходячись в судовому засіданні, родичі та сусіди потерпілого зазначили, що співмешканці сварилися, обвинувачена часто била потерпілого. Версія про те, що потерпілий нецензурно обзивав її і погрожував вбити, у суді підтвердження не знайшла. Відтак 56-річна жінка може просидіти за гратами 10 років.

            Вирок ще не набрав законної сили і його можна оскаржити в апеляційному суді області.

З повним текстом вироку можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи за №623/636/17.

 

За повідомленням прес-служби суду