Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Білопільського районного суду Сумської області взяла участь у комунікаційній зустрічі «Моделі співпраці судів м. Суми та засобів масової інформації: досвід і перспективи» 

30 травня 2018, 08:53

29 травня 2018 року суддя-спікер Білопільського районного суду Сумської області Замченко А.О. взяла участь у комунікаційній зустрічі «Моделі співпраці судів м. Суми та засобів масової інформації: досвід і перспективи», яка відбулася в приміщенні Конгрес-центру СумДУ у м. Суми.

Під час зустрічі обговорювалися питання, важливі для формування та подальшої ефективної реалізації комунікаційної діяльності судів, зокрема, стандарти висвітлення судових засідань, особливості інформаційного обміну прес-служб судів з редакціями ЗМІ, ефективності веб-сторінок судових установ, успішні практики роботи прес-секретарів судів та суддів-спікерів. У рамках зустрічі також відбулася презентація результатів моніторингу офіційних веб-сторінок судів та рейтинг інформаційної відкритості судів Сумської області, за результатами якого Білопільський районний суд Сумської області посів друге місце серед 23 судів Сумської області.

У зустрічі також взяли участь судді-спікери та прес-секретарі судів м. Суми і Сумської області, представники ЗМІ Сумської області, представники ГО «Бюро правничих комунікацій».

Захід було проведено за підтримки американського народу, наданої через Агенство США з міжнародного розвитку (USAD) у рамках програми «Нове правосуддя».

За повідомленням прес-служби суду