Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Тростянецького районного суду Сумської області взяв участь у тренінгу «Покращення навиків комунікаційної діяльності судів» 

29 травня 2018, 16:26

  

25 травня 2018року в Апеляційному суді Сумської області відбувся тренінг «Покращення навиків комунікаційної діяльності судів Сумської області» в якому взяли участь  суддя спікер Маслов В.В. та головний спеціаліст по роботі з персоналом Монастирьова Н.С.

    Своїм досвідом в роботі з ЗМІ та налагодження співпраці з громадськістю під час тренінгу ділилися голова Зарічного районного суду м. Суми Ганна Шелєхова, керівник апарату суду Алла Шевченко та прес-секретар Наталія Горкуша.

    Голова суду Гребінківського районного суду Полтавської області Леся Федорак презентувала «Комунікаційну стратегію Гребінківського районного суду Полтавської області».

    Начальник управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя, керівник прес-центру судової влади України Оксана Лисенко розповіла як виграти на інформаційному полі у традиціях ЗМІ  та комунікація суду під час кризи.

За повідомленням прес-служби суду