Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено аудит доступності приміщення Кременчуцького районного суду Полтавської області для осіб з інвалідністю 

29 травня 2018, 09:53

18.05.2018 керівником та заступником керівника апарату Кременчуцького районного суду Полтавської області разом з представником Громадської організації «Захист прав інвалідів» Іваненко Юрієм Миколайовичем проведено аудит доступності приміщення суду для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Дякуємо Іваненко Юрію Миколайовичу за участь у аудиті доступності приміщення суду та за надання рекомендацій щодо покращення умов доступності до суду осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Проведення такого аудиту дасть змогу  визначити основні проблеми доступності об’єктів судової влади для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, окреслити коло першочергових  питань,  та надати відповідні пропозиції Державній судовій адміністрації України.

Проведення аудиту доступності суду відбулося за рекомендаціями Урядового Уповноваженого з прав осіб з інвалідністю та на виконання доручення Державної судової адміністрації України

Фотозвіт щодо доступності приміщення суду для маломобільних груп населення розміщено на сайті суду в розділі «Громадянам» - «Інформація для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення».

 

 

 За повідомленням прес-служби суду