Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Самарський районний суд м. Дніпропетровська запрошує відвідувачів суду та офіційного веб-сайту суду взяти участь в анонімному анкетуванні

29 травня 2018, 09:35

       В період з 29 травня по 12 червня 2018 Самарський районний суд м. Дніпропетровська проводить анкетування громадян – відвідувачів суду з метою розвитку діалогу між судовою владою та суспільством, підвищення довіри громадян та вдосконалення організації роботи суду.

       Вам пропонується  відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування в суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на інформаційних стендах суду, дотримання строків та процедур розгляду справ тощо.

       Звертаємо вашу увагу на новий розділ на нашому офіційному сайті та сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Відтепер ви зможете оцінити роботу нашого суду не лише у приміщенні суду під час анкетування, а й у мережі Інтернет кожного дня заповнивши анкету анонімного опитування (розділ Прес-центр-Анонімне опитування відвідувачів сайту щодо якості та ефективності роботи Самарського районного суду м. Дніпропетровська)

       Дані  анкетування будуть опрацьовані, узагальнені, прийняті до уваги та слугуватимуть основою для напрацювань щодо покращення надання судових послуг.

 

 

За повідомленням прес-служби суду