Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Радивилівському районному суді Рівненської області проведено «День відкритих дверей» 

25 травня 2018, 12:31

 

 

В Радивилівському районному суді 15 травня 2018 року, згідно плану проведення Днів відкритих дверей, було проведено День відкритих дверей.

Цього разу до суду завітали учні 9-10 класів Козинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-колегіум Радивилівської районної ради Рівненської області, разом із класними керівниками закладу.

Після реєстрації гостей привітала Каплич Н.В. та повідомила заплановані заходи Дня відкритих дверей суду.

Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе екскурсію Будинком Правосуддя: огляд робочих кабінетів, залу судового засідання, стендів з додатковою інформацією; ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду.

Даний захід розпочала заступник керівника апарату суду Мулик І.П. коротко ознайомила учасників заходу з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду.

 Після ознайомлення з роботою суду Каплич Н.В. розповіла присутнім про інформаційні стенди суду та інформацію розміщену на них, також у доступній для дітей формі роз’яснено про порядок роботи з громадянами –відвідувачами суду, перелічені правила звернення до суду, а також звернута увага слухачів на те, про їм слід пам’ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, та які існують негативні наслідки порушення правил поведінки в суді.

Далі учні відвідали архів суду, де архіваріус суду Хрущ Р.М. пояснила дітям значення архіву для суду, порядок зберігання у ньому справ.

На даний захід були запрошені: начальник відділу Радивилівського Бюро правової допомоги Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Поволоцька М.Ю., яка виступила з доповіддю на тему: «Безоплатна правова допомога та її види», та інспектор з контролю за обігом зброї в сфері дозвільної системи сектору превенції Радивилівського ВП Дубенського ВП ГУНП в Рівненській області Власик С.В., який розповів про: «Злочинність неповнолітніх».

На завершення заходу усі присутні позитивно відгукнулися про День відкритих дверей суду та висловили побажання в подальшому брати участь в подібних заходах.

 

За повідомленням прес-служби суду