Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Апеляційного суду Донецької області взяв участь у навчально-методичному семінарі

18 травня 2018, 15:40

 

17 травня 2018 року секретар судової палати у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення Апеляційного суду Донецької області Геннадій Гришин взяв участь у навчально-методичному семінарі на тему: «Правове регулювання апеляційного оскарження рішень судів першої інстанції, постановлених по кримінальним провадженням», організованому Маріупольською місцевою прокуратурою №1.

Семінар проведено для працівників прокуратури, на яких покладено обов’язки процесуального керівництва та підтримання обвинувачення в судах.

В ході семінару учасники звернули увагу на типові порушення вимог процесуального закону, які допускали прокурори при складанні та поданні апеляційних скарг, підстави для залишення апеляційний скарг без руху та повернення апеляційних скарг. Крім того, приділено увагу новелам кримінального процесуального законодавства та правовим висновкам Верховного Суду.

 Також під час семінару працівники прокуратури отримали відповіді на запитання щодо проблемних питань застосування кримінального та кримінального процесуального законодавства.

 

За повідомленням прес-служби суду