Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ізмаїльським міськрайонний судом оголошено вирок стосовно осіб обвинувачених у розбійному нападі

18 травня 2018, 14:51

 

17 травня 2018 року  Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області  розглянув кримінальне провадження  за обвинуваченням групи громадян, обвинувачених у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 187   КК України (напад з метою заволодіння чужим майном поєднаний з насильством небезпечним для життя чи здоров’я, за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням в житло).

За результатами розгляду вказаного кримінального провадження  колегія суддів Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської  області ухвалила:

 

Громадянина Ж. за ч.5 ст.27 – ч.3 ст.187 КК України та за ч.4 ст.187 КК України виправдати із-за не доведеності його вини у вчиненні вказаних злочинів.

Громадянина А. за ч.4 ст.187 КК України виправдати із-за не доведеності його вини у вчиненні вказаного злочину.

Громадянина А. визнати винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк на 12 (дванадцять) років з конфіскацією майна.

Громадянина Т. визнати винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк на 9 (дев’ять) років з конфіскацією майна ». 

Вирок не набрав законної сили та може бути оскаржено в апеляційному порядку протягом 30 днів.

До набрання вироком законної сили запобіжний захід громадянину А. не змінено – залишено у вигляді тримання під вартою.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером  500/ 6886/14.

 

 

За повідомленням прес-служби суду