Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у скоєнні розбою взято під варту

16 травня 2018, 09:08

Новокаховський міський суд Херсонської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів щодо підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 187 ч. 1 КПК України (розбій).

Чоловік обґрунтовано підозрюється органами досудового слідства в тому, що у квітні 2018 року біля магазину «Квіти» на вул. Ентузіастів у м. Нова Каховка Херсонської області умисно з метою заволодіння чужим майном здійснив напад на жінку та погрожуючи предметом, зовні схожим на ніж, який приставив до горла потерпілої, незаконно заволодів належними їй золотими ланцюжками та підвіскою.

З урахуванням того, що особа підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України, тобто в нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), відповідно до ч. 4 ст. 183 КПК України розмір застави не визначався.

Ознайомитись з судовими рішеннями Новокаховського міського суду Херсонської області, внесеними до Єдиного державного реєстру судових рішень, можна за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/.

 

За повідомленням прес-служби суду