Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сумському окружному адміністративному суду 10 років з дня державної реєстрації

15 травня 2018, 17:12

15 травня 2008 року була проведена державна реєстрація Сумського окружного адміністративного суду. Сьогодні виповнилося 10 років з дня державної реєстраці

 

 

 

15 травня 2008 року була проведена державна реєстрація Сумського окружного адміністративного суду. Сьогодні виповнилося 10 років з дня державної реєстрації суду.

За ці роки колективу суду вдалося створити ефективно працюючий місцевий адміністративний суд, юрисдикція якого поширюється на Сумську область.

У своїй роботі Сумський окружний адміністративний суд впроваджує нові ефективні, прогресивні підходи. Для відвідувачів суду створені комфортні умови перебування. Сьогодні у кожного судді є окремий належним чином облаштований зал судового засідання.

Суд веде активну просвітницьку роботу, особливо із студентами. Зокрема, Сумський окружний адміністративний суд регулярно проводить разом із студентами юридичного напрямку підготовки навчальні судові засідання, організовуються відвідування судових засідань. Особливістю таких навчальних засідань є те, що вони проходять під головуванням діючих суддів у залах судових засідань в обставинах, наближених до реальних.

Станом на сьогодні співробітництво з навчальними закладами міста Суми закріплено у формі Меморандумів про взаємодію та співпрацю (Коледж СНАУ, ННІП СумДУ, СФ ХНУВС), а також Договору про партнерство (СНАУ). Двері суду завжди відкриті для студентів навчальних закладів.

В Сумському окружному адміністративному регулярно проводяться заходи за участю суддів, науковців, та правників у форматі круглих столів, форумів, конференцій. Учасники даних заходів мають можливість обговорити поставлені проблемні питання, а також поділитися своїми думками з приводу них.

Так само, судді та працівники апарату Сумського окружного адміністративного суду активно приймають участь у науково-практичних конференціях та круглих столах, які організовують навчальні заклади міста Суми.

У своїй роботі Сумський окружний адміністративний суд намагається бути максимально відкритим, а судді та працівники апарату вірно служать народові України.

 

 

З актуальною інформацією про роботу Сумського окружного адміністративного суду можна ознайомитися на офіційній сторінці на:

веб-порталі «Судова влада України»

сторінці суду в соціальній мережі Facebook.

YouTube-каналі суду

Сторінці в Instagram

 

За повідомленням прес-служби суду