Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Дніпровського районного суду міста Києва завітали студенти - правники

14 травня 2018, 17:26

14 травня Дніпровський районний суд міста Києва зустрічав студентів 1-2 курсу факультету Київського національного торговельно-економічного університету. В рамках візиту студенти відвідали судове засідання по кримінальному провадженні. Студенти мали можливість поспілкуватись з прес-секретарем Дніпровського районного суду міста Києва - Ольгою Бовкун та отримати відповідь на питання, що їх цікавили.

Під час судового засідання, яке відвідали студенти, розглядалось кримінальне провадження по обвинуваченню особи у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187, ч. 2 ст. 186 КК України. Кримінальне провадження розглядалося головуючим  суддею  Левко Вірою Богданівною. Під час розгляду справи було допитано свідка та розглянуто клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 Майбутні правники мали можливість ознайомитись з практичною реалізацією положень  кримінального та кримінально-процесуального законодавства.  Співпраця з фахівцями в галузі юриспруденції стане цікавим досвідом для студентів і допоможе їм зорієнтуватись у різноманітті юридичних професій у майбутньому.

Після розгляду справи, гості мали можливість поспілкуватись з суддею Левко Вірою Богданівною.

Майбутні правники залишились у захваті від відвідування судового засідання Дніпровського районного суду міста Києва, адже отримали багато цікавої та корисної інформації для себе як для майбутніх юристів. Вдячні студенти висловили побажання подальших зустрічей.

 

За повідомленням прес-служби суду 

Прес-служба суду