Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сколівський районний суд Львівської області оприлюднив результати опитування громадян – відвідувачів суду

14 травня 2018, 12:47

З метою підвищення ефективності роботи апарату Сколівського районного суду Львівської області, в період з 23 квітня 2018 року по 11 травня 2018 року проведено опитування громадян-відвідувачів суду. 

         З метою інформування громадськості про заплановане опитування громадян – відвідувачів суду 16 квітня 2018 року розміщено відповідне оголошення  на офіційній web- сторінці суду web–порталу «Судова влада України» та інформаційному стенді у приміщенні суду.

         Під час опитування  всім відвідувачам суду було запропоновано заповнити анонімні анкети в приміщені суду.

         Усього в опитуванні взяли участь 14 громадян – відвідувачів Сколівського районного суду Львівської області.

         Слід зазначити, що більшість відвідувач відмовлялися від заповнення анкет, посилаючись на те, що не бажають брати участь в опитуванні, нестачу часу та інше.

         Аналіз результатів опитування громадян – відвідувачів суду показав наступні результати.

        Переважна кількість опитаних  громадян-відвідувачів суду зверталися до суду як позивач, відповідач, представник сторони. Доступність та повноту інформації про діяльність суду, що розміщена на стендах у приміщенні суду та на веб-сайті суду опитаними  оцінена на :

        відмінно - 9, важко визначитись - 3, незадовільно  - 2.

            Щодо ступеня обізнаності з роботою суду та суддів в цілому отримані наступні результати :

            цілком обізнані – 6, майже не обізнані – 5, зовсім необізнані -3,

Громадянами-відвідувачами суду оцінено роботу канцелярії суду в плані доброзичливості, тактовності під час надання інформації а також працівників суду.  Більшість опитаних дали позитивну відповідь  та цілком погодились щодо якісної роботи працівників суду.

По питанню анкети щодо оцінки відвідувачами суду зручності та комфортності умов перебування громадян в суді (достатність та зручність місць для очікування) отримані наступні результати :

       відмінно - 9, важко визначитись - 3, незадовільно - 2.

       В кінці анкети відвідувачам запропоновано надати пропозиції та побажання відносно повното та якості інформації отриманої в суді. 12 – отримали інформацію в повному обсязі, 1- незабоволений якістю та повнотою отриманої інформації та 1- не готовий відповісти.

       Підсумки результатів проведеного анонімного опитування громадян-відвідувачів суду свідчать про позитивну оцінку організації роботи Сколівського районного суду Львівської області.

 

       Ми вдячні за співпрацю  громадянам, які взяли участь в анкетуванні відвідувачів суду.

 

За повідомленням прес-служби суду