Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ковпаківський районний суд м. Суми оприлюднив результати анонімного опитування відвідувачів суду

14 травня 2018, 10:15

З 23 квітня по 04 травня 2018 року в Ковпаківському районному суді міста Суми, згідно плану роботи суду на перше півріччя 2018 року та на виконання Рішення Ради Суддів України №35 від 12.05.2016 року, проводилося опитування громадян-відвідувачів суду.
Повідомлення про початок опитування було розміщено на веб-сторінці суду офіційного порталу «Судова влада» та на сторінці суду в соціальній мережі Facebook. Відповідальною особою за організацію та проведення опитування була головний спеціаліст із забезпечення зв’язку зі ЗМІ Вікторія Сиріцина. Запитання анкети були закритими, тобто такими, що містять варіанти відповідей. Опитування проводилось анонімно.
Всього було опрацьовано 42 анкети, які було заповнено та зібрано до скриньок, розташованих в коридорах першого та другого поверхів.
Основна частина анкети мала з’ясувати рівень якості надаваних послуг відвідувачам суду: доступність, умови перебування у суді, повнота та ясність наявної інформації, якість роботи працівників апарату суду та суддів.
Отже, позитивні оцінки (добре та відмінно) щодо роботи суду надали 84,05% респондентів.
За п’ятибальною шкалою середня оцінка якості роботи суду становить 4,2 бали, що означає середній рівень задоволеності громадян, є прийнятним і таким, що наразі не потребує заходів щодо вдосконалення роботи суду.

 

За повідомленням прес-служби суду