Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тримання під вартою без визначення застави – обрано запобіжний захід для мешканців Воловеччини, що підозрюються у грабежі

10 травня 2018, 15:02

Тримання під вартою без визначення застави – обрано найсуворіший запобіжний захід для мешканців Воловеччини, що підозрюються у грабежі.

В межах розгляду клопотання, слідчим суддею встановлено, що підозрюваним інкримінується вчинення тяжкого злочину: грабіж, поєднаний з насильством, вчинений за попередньою змовою групою осіб.

Двоє юнаків, 22 та 20-ти років відповідно, підозрюються у відкритому заволодінні чужим майном, а саме грошовими коштами у сумі понад 5 тисяч гривень, мобільними телефонами та банківськими картками.

Враховуючи характеризуючи дані про осіб (відсутність офіційного місця роботи, незадовільне матеріальне становище тощо), тяжкість інкримінованого злочину, наявні ризики уникнення покарання, слідчий суддя обрав підозрюваним мешканцям Воловеччини запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави. Строк дії ухвали слідчого судді  - 60 діб.

 

За повідомленням прес-служби суду