Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні відбудеться онлайн-трансляція слухання справи Казимирова О.О., який на пішохідному переході збив жінку у м. Миколаєві сім років тому

05 травня 2018, 09:00

5 травня 2018 року о 10:00 у Центральному районному суді міста Миколаєва відбудеться онлайн-трансляція судового засідання стосовно Казимирова Олексія Олексійовича, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною третьою статті 382 (умисне невиконання рішень суду, що набрали законної сили, яке заподіяло істотну шкоду правам і свободам громадян) Кримінального кодексу України.

За інформацією СУ ГУНП в Миколаївській області, Олексій Казимиров ще у 2012 році скоїв смертельну ДТП. Вироком Центрального районного суду м. Миколаєва його було визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 135 , частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України. Вказаним вироком накладено стягнення на загальну суму близько 250 тисяч гривень на користь потерпілих. Та чоловік не відбував покарання за скоєний злочин у зв’язку із довідкою про стан здоров’я. З того часу попри заборону суду, Олексій Казимиров, проявляючи зухвалість, з метою підриву авторитету та престижу органів правосуддя, усвідомлюючи протиправність своїх дій, на відверту відмову від виконання судових рішень, продовжував, не маючи на це законного права, керувати авто з ознаками наркотичного сп’яніння, за що був викритий патрульними поліцейськими.

За даними поліції за участі Казимирова зареєстровано 9 ДТП, під час яких він сідав за кермо у стані наркотичного сп’яніння.

 

Головуючий суддя Скрипченко С.М.

 

Прес-центр судової влади України