Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Сватівському районному суді Луганської області відбулася зустріч з представниками ООН з прав людини

02 травня 2018, 08:50

25 квітня 2018 року у Сватівському районному суді Луганської області  відбулася зустріч з представниками ООН з прав людини

 

                25 квітня 2018 року до Сватівського районного суду Луганської області завітали представники ООН з прав людини. На зустрічі був присутнім суддя Сватівського районного суду Луганської області Скрипник С.М.

         Під час зустрічі представники моніторингової місії ООН з прав людини в Україні, а саме спеціалісти з прав людини Бочева Галина та Шацький Євген розповіли щодо ситуації з правами людини в Україні, зокрема щодо прав внутрішньо переміщених осіб, які й досі залишаються на низькому рівні.

         Були розглянуті питання щодо категорій справ відносно внутрішньо переміщених осіб, навантаження на суддів у зв’язку з даною категорією справ, дотримання прав внутрішньо переміщених осіб та інше, а також обговорювалися питання, визначені у доповіді Управління Верховного комісара ООН з прав людини, яка була підготовлена за результатами роботи Моніторингової місії ООН з прав людини в України.

 

За повідомленням прес-служби суду