Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Сокальському районному суді Львівської області відбувся ІІ етап конкурсу на кращий твір «Професія судді очима української молоді: майбутнє»

27 квітня 2018, 16:22

27.04.2018р.  в Сокальському районному суді Львівської області відбувся ІІ етап конкурсу на кращий твір за темою: «Професія судді очима української молоді: майбутнє».

 

Конкурс розпочався з виступу ансамблю «Кришталь».

 

З вступним словом виступили в.о. голови суду Веремчук О.А., керівник апарату Троць І.С. яка зазначила «Перечитавши усі шістнадцять творів я була дуже глибоко вражена тим, наскільки наші діти вже не діти, а доросла, надзвичайно розумна і талановита молодь. Із вже сформованими поглядами на життя, чітко визначеним баченням майбутнього та тверезим сприйняттям сучасного світу. Дуже хотіла б похвалити усіх учасників за чудово виконані роботи. Окремо хотіла б відзначити високу грамотність, вміння викласти на папері свою думку, вдало застосовані ремарки і цитати з книг. На мою думку в усіх суддів, хто прочитає ці твори, напевно з’явиться таке, свого роду, почуття гордості і впевненості у виборі своєї професії. Після всього прочитаного з впевненістю можу сказати, що з такими дітьми в України буде найкраще майбутнє.
Під час урочистого нагородження суддя спікер Фарина Л.Ю. додала :

 «Хотіла наголосити, що члени журі були налаштовані, що Ваші твори будуть плагіатами Вікіпедії. Проте не могла відірватись від читання та на одному диханні опрацювала Ваші шедеври. Журі, в першу чергу оцінювало оригінальність  та глибину ідеї, щирі думки… Пишаємось, що в нас такі талановиті земляки, які вірять в порядних, справедливих суддів; які готові будувати правову державу в Україні. Хочу подякувати організаторам конкурсу: моїм колегам, працівникам суду, які не стоять осторонь творчим задумам; вчителям, які підтримували та надавали слушні поради для написання творів. А особливо я відверто вдячна конкурсантам, які достойно виконали поставлене завдання.


Нагороджені за участь у конкурсі всі учасники конкурсу .

 

Почесні грамоти за перемогу у конкурсі отримали:

 

за перші місця: Бельзецька Оксана, Стасюк Аліна, Рак Яна, Степанюк Тетяна (Сокальський НВК «ЗШ» І ст. – гімназія ім.О.Романіва), Волошин Анастасія ( Сокальська ЗШ, І-ІІІ, №5)

 

за другі місця:  Пасічник Надія (Сокальська СШ, І-ІІІ, №3), Кнейчук Даниїла, Павлик Юлія(Сокальський НВК «ЗШ» І ст. – гімназія ім.О.Романіва), Вавринчук Анастасія (Сокальська ЗШ І-ІІІ, №2),  Джуджук Андрій, Мороз Василь (Угнівська ЗШ І-ІІІ  ст.),  Сенишин Тетяна (Ільковицький НВК ЗШ І-ІІІ ст. дитячий садок)

 

за треті місця:  Мусій Юлія (Сокальський НВК «ЗШ» І ст. – гімназія ім.О.Романіва),  Олійник Олександр (Угнівська ЗШ І-ІІІ  ст.), Пігрух Катерина (Сокальська ЗШ І-ІІІ, №4), Яштух Вікторія Сокальська ЗШ І-ІІІ, №5),

 

Найоригінальніші ідеї висвітлені в творах буде відображено в газеті «Голос з- над Бугу».

 

Суддя-спікер Сокальського районного суду: Фарина Л.Ю.

Світлини з конкурсу дивіться на нашій Facebook сторінці.

 

За повідомленням прес-служби суду