Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися загальні збори трудового колективу секретаріату Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду

27 квітня 2018, 14:21

25 квітня 2018 року відбулися загальні збори трудового колективу секретаріату Касаційного кримінального суду та структурних підрозділів апарату Верховного Суду, які здійснюють організаційне забезпечення діяльності Касаційного кримінального суду.

У ході проведення зборів представником від секретаріату ККС та структурних підрозділів апарату Верховного Суду, які здійснюють організаційне забезпечення діяльності ККС, для ведення колективних переговорів з укладення колективного договору було обрано Альону Стельмащук.

Крім того, для участі в конференції трудового колективу апарату Верховного Суду від секретаріату ККС та структурних підрозділів апарату Верховного Суду, які здійснюють організаційне забезпечення діяльності ККС, було делеговано представників від патронатної служби – Сергія Трофімова та Аллу Радзівілл, а також представників від державних службовців – Мирославу Олешко, Олега Зотова, Тетяну Рогатюк, Олексія Резніченка, Сергія Котвицького.

Проведення таких зборів з метою вирішення актуальних для трудового колективу питань є поширеною практикою, адже сприяє захисту прав, свобод та інтересів працівників, формує сприятливу робочу атмосферу.

За повідомленням прес-служби суду