Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Ізюмського міськрайонного суду Харківської області завітали школярі

27 квітня 2018, 14:06

26 квітня 2018 року у Ізюмському міськрайонному суді Харківської області пройшов "День відкритих дверей". До суду завітали маленькі громадяни нашої Держави, учні 4-А класу Ізюмської Загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів № 4.

Біля приміщення суду школярів зустріла в.о. прес-секретаря суду Олена Коровіна, яка  розповіла дітям про правила поведінки в суді та запросила дітей до залу судового засідання. У залі судового засідання в доступній для дітей формі відбулася цікава бесіда стосовно прав дітей. Діти подивились відеоматеріал стосовно правопорушень, та відповіли на питання.

З вітальним словом до дітей звернувся суддя-спікер Герцов Олександр, розповів історію створення суду, легенду про Феміду, продемонстрував атрибути судової влади.

Діти із задоволенням фотографувалися та задавали багато питань.

Разом із завідувачем архівом Стреловою Мариною юні дослідники відвідали архів суду та мали змогу побачити як зберігаються справи. Особливо зацікавили дітей документи, які зберігаються в архіві із 1947 року.

 

Також у себе в кабінеті школярів гостинно привітав суддя Гуренко Максим. Діти із задоволенням спілкувались з суддєю, задавали безліч цікавих запитань.

Покидали приміщення суду діти сповнені приємних вражень від побаченого та почутого.

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області висловлює слова подяки вчителю 4-А класу Ізюмської загальноосвітньої школи № 4 Супрун Марині Андріївні за співпрацю, за вміння відкривати неповторний світ своїм вихованцям, запалювати в їх трепетних серцях вогник допитливості, віри у справедливість, віри в себе!

 

 За повідомленням прес-служби суду