Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Донецького апеляційного адміністративного суду пройшли навчання з правил пожежної безпеки за участю представника ДСНС

27 квітня 2018, 13:00

Судді та працівники апарату Донецького апеляційного адміністративного суду 26 квітня 2018 року взяли участь у практичному навчанні з правил пожежної безпеки.

В ході навчання відбулась раптова евакуація працівників з приміщення суду, під час якої відповідальний працівник фіксував хід евакуації та її час. Загальна евакуація всіх працівників суду зайняла трихи більше двох хвилин, що є відмінним результатом.

Також працівники суду мали нагоду послухати доповідь представника 12 Державного пожежно-рятувального загону Головного управляння ДСНС України у Донецькій області про пожежну ситуацію у місті Краматорську та Донецькій області.

Завершилось навчання практичним завданням, в ході якого працівники суду на практиці змогли скористатись вогнегасниками та загасити умовну пожежу.

Колектив Донецького апеляційного адміністративного суду висловлює подяку представникам 12 Державного пожежно-рятувального загону Головного управляння ДСНС України у Донецькій області.

 

 

За повідомленням прес-служби суду