Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя апеляційного суду Одеської області Олександр Журавльов провів тренінг на тему: «Особливості розгляду житлових спорів» 

26 квітня 2018, 16:18

26 квітня 2018 року в Одеському регіональному відділені Національної шкоди суддів України суддя апеляційного суду Одеської області Олександр Журавльов провів  тренінг на тему «Особливості розгляду житлових спорів», для кандидатів на посаду судді, які мають стаж роботи на посаді помічника судді щонайменше три роки.

Хочемо  нагадати що спори, пов’язана з житлом, є однією iз складних категорій i становлять значну частину цивільних справ, що розглядаються судами. Вони стосуються придбання жилих приміщень, припинення права користування ними, способів їх виконання. Правильний і своєчасний розгляд житлових спорів є гарантією реального здійснення конституційного права особи на житло, захисту прав і охоронюваних законом інтересів державних органів, підприємств та установ, організацій у здійсненні покладених на них завдань щодо управління житловим фондом, його експлуатації та збереження.

 

За повідомленням прес-служби суду