Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонським міським судом було взято під варту двох чоловіків, підозрюваних у розбійному нападі 

26 квітня 2018, 16:09

26 квітня 2018 року у приміщенні Херсонського міського суду Херсонської області слідчим суддею Радченко Г. А. вирішувалось питання відносно застосування запобіжного заходу двом чоловікам, які підозрюються у вчиненні розбійного нападу.

Дані особи підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.187 КК України – напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, небезпечний для життя та здоров`я особи, яка зазнала нападу та погрозою застосування такого насильства, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Таким чином, двоє чоловіків за попередньою змовою між собою, близько другої години ночі, проникли до будинку у Високопільському районі, де вчинили напад на громадянин В. та П., поєднаний із погрозою застосування насильства – демонструючи та направляючи у бік потерпілих ножа та нанесення ударів в область голови, після чого заволодівши їх майном, а саме мобільним телефоном.

Ухвалою слідчого судді обом підозрюваним було обрано запобіжний захід у вигляді «тримання під вартою» без права внесення застави.

За повідомленням прес-служби суду