Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Господарського суду Тернопільської області завітали студенти 

26 квітня 2018, 15:32

Сьогодні, 26 квітня 2018 року, господарський суд Тернопільської області відвідали студенти першого курсу юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету.

Гостей радо зустріла заступник голови суду Наталія Охотницька, яка ознайомила студентів з діяльністю господарського суду, його структурою та доступно відповіла на запитання, які цікавили студентів.

Начальник аналітично-інформаційного відділу Мар'яна Маланчин розповіла про історію створення та розвиток господарський судів в Україні, зокрема, господарського суду Тернопільської області.

Суддя Надія Андрусик поділилась зі студентами своїм шляхом становлення на посаді судді, розповіла про характер та сутність роботи судді, а також розказала кілька цікавих прикладів із судової практики.

Здійснюючи екскурсію коридорами господарського суду, студенти побували у залі судових засідань, кабінеті судді, проте найбільше їх вразило приміщення архіву. Завідувач архіву Ольга Кудрик цікаво та доуступно ознайомила майбутніх юристів із порядком передання та зберігання судових справ в архіві господарського суду.

Сподіваємося, що молодим людям запам'ятається сьогоднішя зустріч та стане в нагоді при виборі майбутньої професії.

Прес-служба господарського суду Тернопільської області

Фотозвіт на сторінці суду у фейсбук https://www.facebook.com/gsTernopil/ 

За повідомленням прес-служби суду